Wellness op
het Werk

Wellness op het werk’ is een boek met 50 + 1 tips die het leven op kantoor aangenamer en vooral gezonder maken. Elke tip wordt geïllustreerd met een leuke tekening van de bekende striptekenaar Reinhart Croon.

Ergonomische bureaustoelen

Een ergonomische bureaustoel van TERGON is zo ontworpen dat hij je in een gezonde zithouding zet. Hij draait de rollen om. Jij gaat er niet in zitten. Hij zet zich naar jouw lichaam. Hoe doet hij dat?

Werkplekanalyse
en ergo advies

Als QZV Ergonomics Specialists hebben we al heel wat werkplekanalyses uitgevoerd. Met relatief eenvoudige aanpassingen hebben we vele kantoorwerkers van hun kwalen verlost (computerscherm, toetsenbord, muis, armsteun, in de hoogte verstelbaar bureau, etc).

In hoogte verstelbare tafels

Bij een ergonomische werkplek horen in hoogte verstelbare bureautafels. Dankzij een innovatief systeem kunt u in enkele seconden de hoogte van uw bureau aanpassen. Zo kan u doorheen de dag afwisselend staand en zittend werken.

 

Benieuwd hoe je jouw werkomgeving gezonder kan maken en op die manier de productiviteit van jou en je werknemers omhoog kan krikken? Maak snel een afspraak en kom het te weten!

TERGOFIT BV

Aarschotsesteenweg 33

B-3110 Rotselaar

+32 (0)16 44 33 62

TERGON Benelux

Aarschotsesteenweg 33

B-3110 Rotselaar

christoph.hohl@tergon.ch

+32 (0)16 44 33 62

TERGON Nederland

Blauwe Hof 40-12

NL-6602 WX Wijchen

mark.wintjes@tergon.ch

+31 (0)24 641 51 58

Copyright TERGOFIT 2022 - Algemene Voorwaarden - Straf werk van de Websters