Wellness voor je rug

Alsof je in Zwitserland op vakantie bent

Waarom hebben kantoorwerkers zoveel last van een zwaar hoofd, lage rugpijn, een stijve nek of schouderklachten? Omdat ze de hele dag in dezelfde – vaak verkeerde – positie zitten. Dat leidt niet alleen tot fysische ongemakken, maar ook tot een lagere productiviteit en in het slechtste geval ziekteverzuim.

Kies een ergonomische bureaustoel op maat

basis

Bewegingsmodule

die TERGON bureaustoelen uniek maken

Ergoprotection

Met de bewegingsmodule Ergoprotection bereikt u de open zithoek, die de druk op de spijsverteringsorganen en ademhalingsorganen ontspant en de tussenwervelschijven ontlast. Stel leuning en zitvlak onafhankelijk van elkaar in. Wissel vaak tussen rechte en teruggeleunde houding. Deze bewegingsmodule is uitstekend geschikt voor werken aan het beeldscherm.

Synchron

Gekoppelde (synchrone) instelling van rugbuiging en zitbuiging. Automatische instelling van de juiste zitbuiging en rugbuiging bij het veranderen van de zitpositie voor dynamisch zitten. Instelbare rugweerstanddruk (45 tot 135 kg).

Bodymove

Traploze instelling van de rugleuning, in elke positie vastzetbaar. Weerstandsregeling van de rugleuning van 45 tot 135 kg. Intelligent detail: dankzij het draaipunt bij het achteroverleunen geen wrijving tussen rug en leuning. Voor kort zittend werk.

Kies uw stoel uit deze 3 reeksen

Basis

Comfort

Management

Naast deze 3 reeksen bieden wij ook kwaliteitsvolle bezoekersstoelen, technicus stoelen, en stoelen voor mensen met een maatje meer. Wenst u meer info hierover? Neem contact met ons op.

basis

Basis modellen

Wat andere merken comfortabel en ergonomisch noemen, krijgt bij ons de naam ‘basis’. Wie veel aan zijn bureau werkt, hoort nu eenmaal goed te zitten. Daar is niets op af te dingen. De bureaustoelen in deze serie geven het lichaam een goede ondersteuning dankzij de anatomisch goed gevormde kussens. Het zitvlak en de rugleuning zijn verstelbaar om de lenden en het schouderblad een optimale ondersteuning te geven. Geschikt voor alle kantoorwerken.

Vraag een stoel aan om te testen en stuur je rug vier weken met vakantie.

basis

Comfort modellen

Met een bureaustoel uit onze comfortreeks start je de dag vanop de eerste rij. Alle stoelen in deze reeks worden standaard uitgerust met het unieke TwinComfortsysteem in de rugleuning en in het zitvlak. Zo krijgt je rug precies de steun die hij nodig heeft. Je kan ervan op aan dat je je ook na een lange werkdag aan je bureau fit en ontspannen voelt. De comfortreeks biedt zoveel mogelijkheden en opties dat je mag spreken van ergonomie op maat.

Vraag een stoel aan om te testen en stuur je rug vier weken met vakantie.

basis

Management modellen

Een bureaustoel uit de management reeks is voor mensen die houden van elegantie. De stoelen werden ontworpen met een bijzonder oog voor detail. De rugleuningen zijn hoger dan in de comfort reeks. De kussens werden met de hand dichtgenaaid. Een dergelijke bureaustoel straalt iets uit. Hij hoort thuis in een kantoor waar dagelijks belangrijke beslissingen worden genomen.

Vraag een stoel aan om te testen en stuur je rug vier weken met vakantie.

basis

Opties

Regelbare lumbale steun

Met een handwiel kan u de welving in de lumbale zone optimaal aan uw rug aanpassen.

Instelbare zitdiepte

De diepte-instelling van het zitvlak stemt het zitvlak af op uw lichaamsgrootte en werkpositie.

Kleerbeugel

Deze stoelen zijn beschikbaar met aan de rugleuning een geïntegreerde kleerbeugel voor uw kostuum.

Hoofdsteun

Indien u dit wenst, kan u bij uw bureaustoel een hoofdsteun met regelbare hoogte verkrijgen.

Verstelbare zithoogte

Verschillende hoogtes, afhankelijk van de toepassing.

Standaard: 42 – 54 cm
Telescoop: 48 – 68cm
L: 53 – 70 cm
XL: 62 – 82cm
XXL: 65 – 88cm

Verstelbare rug

De rug van uw bureaustoel is in hoogte verstelbaar. Standaard 7 cm.

Armleuningen

De armleuningen van een bureaustoel ondersteunen uw armen en ontzien uw schouders. Onze armleuningen Tango (2D), Fox (2D), Samba (3D), Flamenco (4D) en Bolero (5D) kunnen qua hoogte en breedte veranderd worden en kunnen aangepast worden voor elke lichaamsgrootte en werkpositie.

Bij de armleuningen Samba (3D), Flamenco (4D) en Bolero (5D) kan ook nog de diepte van de armleuning veranderd worden en het kussen is bovendien draaibaar.

Voetkruisen

Naar keuze kan een voetkruis van gepolijst aluminium of zwarte kunststof gebruikt worden. Standaard zijn kunststof voetkruisen. De voetkruis Zeta van gepolijst aluminium is een moderne designvariant.

Wielen

Wielen voor harde of zachte vloeren

Standaard zijn alle ErgoChairs voorzien van wielen voor zachte vloeren. Naar wens krijgt u ook wielen voor harde vloeren.

De Platinum-wielen zijn universele design-wielen van hoogwaardig gietijzer.

Stoffen

Al onze stoffen zijn moeilijk ontvlambaar.

Wij realiseren uw wensen in beproefde Zwitserse kussenkwaliteit.

Bekijk onze catalogus voor meer informatie

Download onze technische handleiding

Bekijk hier onze handige instructie video

Ontvang een prijsindicatie voor uw bureaustoel

TERGOFIT BV

Aarschotsesteenweg 33

B-3110 Rotselaar

+32 (0)16 44 33 62

TERGON Benelux

Aarschotsesteenweg 33

B-3110 Rotselaar

christoph.hohl@tergon.ch

+32 (0)16 44 33 62

TERGON Nederland

Blauwe Hof 40-12

NL-6602 WX Wijchen

mark.wintjes@tergon.ch

+31 (0)24 641 51 58

Copyright TERGOFIT 2022 - Algemene Voorwaarden - Straf werk van de Websters