TERGOFIT begon bij Christoph Hohl

Christoph Hohl (1970) is wat je zou kunnen noemen “een Zwitserse Europeaan”.

“Eén van de rode draden door mijn levensverhaal loopt van Duitstalig Zwitserland, over Italië en Ierland naar Franstalig Zwitserland en uiteindelijk naar België. Daardoor spreek ik nu vrij vlot vijf talen: Zwitsers-Duits, Italiaans, Engels, Frans en Nederlands.

Ik volgde een opleiding in fijnmechanische technieken. Op school, en in het bedrijf van zijn ooms Ernst en Rolf. Ja, de Zwitserse precisie zit ook in mijn bloed.”

Een buitengewoon businessavontuur

Een andere rode draad verbindt alles wat mij begeestert: basisvorming techniek, reclame, een job in een gerenommeerd bedrijf, theologie en sociale ethiek, navorming ergonomie, jobs in marketing en management.

In januari 2000 richtte ik samen met een natuurkundige en een gepensioneerde bankdirecteur het bedrijf TERGON op. De ambities waren hoog: op een ethisch verantwoorde manier in Zwitserland bureaustoelen produceren die gezonder én goedkoper zijn dan die van de concurrenten.

Vandaag verkoopt TERGON een eersteklas nicheproduct in verschillende landen.

Gezonde mensen in gezonde kantoren

Dankzij TERGON ben ik in honderden bedrijven op bezoek geweest in verschillende landen en culturen.

Ik heb tussendoor veel kantoorwerkers geholpen om gezonder te werken. Met kleine aanpassingen aan de opstelling van het computerscherm, met een ergonomische training of simpelweg met een nieuwe bureaustoel.

Maar ik wil meer

Ik ben ervan overtuigd dat heel wat zogenaamde kantoorziektes voorkomen kunnen worden. Ik kom op voor alle kantoorwerkers die last hebben van allerlei kwaaltjes. Ik wil dat ze opnieuw plezier beleven aan het werk. Dat hun kantoor … een paradijs wordt om in te leven.

Benieuwd hoe je jouw werkomgeving gezonder kan maken en op die manier de productiviteit van jou en je werknemers omhoog kan krikken? Maak snel een afspraak en kom het te weten!

Enthousiaste klanten

We doen het al een tijdje: beslissers die het zekere voor het onzekere nemen, krijgen van ons een ergonomische bureaustoel vier weken op proef. Die manier van werken valt in de smaak en onze stoelen krijgen veel lof. Een aantal “proefpersonen” doen hun verhaal voor de camera. Anderen laten met plezier hun reactie lezen.

“Sinds ik op een TERGON stoel zit heb ik geen pijnstiller meer nodig.”

Marleen Vande Velde – Easykit

“Met de TERGON stoel heb ik veel minder rugklachten.”

Hendrik Meert – Elia

“Een goede anatomische zithouding gegarandeerd.”

Marieke Jansen – Fysiofit

“Door te kiezen voor Tergon voldoen we aan de ergonomische eisen van ons bedrijf en vermijden we dat gezondheidsproblemen kunnen gebeuren. “

Jérôme Noël – Fluxys

Enkele referenties

TERGOFIT BV

Aarschotsesteenweg 33

B-3110 Rotselaar

+32 (0)16 44 33 62

TERGON Benelux

Aarschotsesteenweg 33

B-3110 Rotselaar

christoph.hohl@tergon.ch

+32 (0)16 44 33 62

TERGON Nederland

Blauwe Hof 40-12

NL-6602 WX Wijchen

mark.wintjes@tergon.ch

+31 (0)24 641 51 58

Copyright TERGOFIT 2022 - Algemene Voorwaarden - Straf werk van de Websters